Airsoft-turneringar i Sverige 2023

Är airsoft din favoritsport? Då har du tur! Sverige kommer att stå värd för några otroliga airsoftturneringar i år. Här är bara några av de airsoftturneringar som finns på favorilistan för de bästa turneringarna att delta på 2023:

Först ut är Swedish National Airsoft Tournament. Denna turnering. Turneringen kommer att hållas i Luleå airsoftanläggning i norra Sverige från den 2 till den 5 april. Lag från hela Sverige och andra länder kommer att tävla om chansen att vinna den eftertraktade titeln National AirSofts Championship.

Swedish International Airsoft Tournament är ett evenemang som man inte får missa. Över 500 airsofters från hela världen kommer att tävla om ära och berömmelse när de deltar i denna tre dagar långa airsoftturnering som äger rum den 6-8 juli i Jönköping. Efter tre dagar av intensivt airsoftspel kommer ett lag att krönas till mästare och ta hem det stora priset!

Om du letar efter något med en mer unik airsoftupplevelse så bör du kolla in Stockholm Airsoft Tournament. Denna airsoftturnering kommer att hållas i natursköna Stockholm den 27 och 28 augusti och lovar att bli en unik airsoftupplevelse. Lag från hela Europa förväntas delta i denna turnering, liksom airsofters från hela världen!

Den sista airsoftturneringen 2023 är Malmö AirSoft Championship. Det äger rum på Tumba flygfält den 18 och 19 november och lag från hela Sverige kommer att tävla om mästartiteln i denna tvådagars airsoftturnering. Med över 200 airsofters som deltar kommer det garanterat att bli ett otroligt evenemang!

Så om du om du letar efter airsoftturneringar i Sverige i år bör dessa fyra fantastiska evenemang stå högst upp på din lista! Missa inte chansen att se otrolig airsoftaction och tävla med airsofters från hela världen. Lycka till, airsofters!

Internationella turneringar i airsoft 2023

De största airsoftturneringarna 2023 utanför Sverige är World Airsoft Championship i Danmark och European Airsoft Championship i Nederländerna. World Airsoft Championship kommer att hållas den 16-19 juni i Köpenhamn i Danmark. Denna turnering förväntas locka airsofters från hela världen och bjuda på intensiva airsoftstrider i olika terränger och scenarier.

European Airsoft Championship kommer att äga rum i Rotterdam i Nederländerna den 13-14 augusti. Som en av årets mest efterlängtade airsoft-evenemang kommer denna turnering att se airsofters från hela Europa tävla om ära och priser. Med expansiva airsoftfält som är uppställda för en mängd olika speltyper finns det garanterat något för alla!

Andra airsoftturneringar utanför Sverige är bland annat Battle-of-Brittany i Frankrike och Thunder Storm i Kroatien. Airsoftturneringen Battle-of-Brittany äger rum den 23-25 april på flygfältet Port Grimaud i Frankrike. Lag från hela Europa kommer att tävla under tre dagar och kulminera med en intensiv slutstrid den sista dagen.

Thunder Storm är ett annat stort airsoft-evenemang som äger rum den 2 juli på Zrmanja Field nära Zadar i Kroatien. Denna tvådagarsturnering bjuder på massor av airsoftaction med lag som tävlar under olika förhållanden och terräng.