Mina julklapps tips

Jag har listat lite grejer här som jag önskar mig i jul, som kanske också kan vara ett tips för någon annan.

Det första är en ICU kamera som är den första taktiska airsoft kameran. Det är ett företag i Hong Kong, Plan Beta som har lanserat kameran och innan har man inte kunna köpa den i Sverige utan det var från Danmark man kunde beställa den men nu har den äntligen kommit till vissa utvalda butiker, fast jag har själv inte hittat någon än. Det är ingen jätte brådska men det skulle vara grymt kul att äga en! Den är utformad för att passa både pistol och gevär med picatinny skena.
Vapenkameran kan användas både som stillbildskamera och videokamera och upplösningen är 1280×960 – UltraVGA 4:3 format och 3 megapixels bildremsor och den har också ljudupptagning där man kan filma upp till 1 timme.

 

 

airsoftjul

Något annat jag skulle vilja lägga till i listan är 101INC Stridsväst Flex Digital Woodland

Jag har hört att det ska vara en bra väst som passar i stortsett alla vapen och magasinfickorna har flyttbara lock så att de passar för MP5 och AK47, M4 G36 mm. På sidan har man två stora bruksfickor och ryggen har mollesystem och en ryggficka.

jul2airsoft

Mitt vapen fodral börjat bli rätt utslitet så det är nog dags att investera i ett nytt. Ett som jag gillar är det här gröna fodralet, ett helt ok pris på 495 spänn

airsoftss

 

Något som jag faktiskt inte tänkt på förut men som min kompis Lars-Göran rekommenderade mig är att alltid ha en förbandslåda med sig, och det har han ju helt rätt i. Det här är en förbandsficka som är väldigt smidig 20x10x6 cm så man får med det nödvändigaste men utan att ta för mycket plats.