Vilket vapen ska man välja

Det finns olika typer av airsoft vapen och de är ofta mycket verklighetsbetonade. Men det finns lite att tänka på innan du köper ditt vapen, vad passar dig bäst och vad föredrar du för typ av material. De skjuter vanligtvis plast eller miljökulor i kaliber 6,00 mm.

Gasdrivna – De gasdrivna soft air guns kostar ofta mer men är även mer verklighetstrogna. Gas används ofta i pistoler, k-pistar och gevär. Airsoftvapen i gas fungerar bäst i varma miljöer då gasen expanderar långsammare.

Fjäderdrivna vapen – är en enklare variant av soft air gun och är ofta det första vapnet man köper eftersom oftast är svagare än andra. De kräver bolt laddning eller liknande.

Eldrivna vapen – Automatic electric gun är den vanligaste typen av vapen vid spel. Pistolerna drivs av en fjäder och kan skjuta mycket långt. De är också väldigt billiga i drift då du kan använda uppladdningsbara batterier och är också den vanligaste typen av vapen vid spel.

Tänk på att skydda dig när du använder ett air soft vapen (vilket vapen som helst) med handskar, mask och skyddsglasögon. Här är en bra sida som jag brukar använda mycket, dom har allt från frilufsliv, airsoft och militära prylar. Jag kan verkligen rekommendera den

airsoft