Berget 13 – The Sige of Krasnovo

berget-event-the-siege-of-krasnovo

Berget är det årliga Airsoft evnemang som anordnas av företaget Berget-evenmang. Berget är den optimala spelat för alla som älskar Airsoft med en äkta militär känsla och rekvisita. Alla deltagare arbetar tillsammans i stora grupper och varje lag har en militär struktur och ett mål som deltagarna måste följa. På Berget läggs det mycket på lajv och airsoft för att skapa det perfekta spelet. Under spelet har du chansen att uppleva eldstrider med hundratals spelare samtidigt, militärbaser, bunkrar, konvojer och angrepp.

Det som gör Berget som grymt är att allt blir extremt realistiskt. Det är inte som det vanliga spelet ute på fältet. Utan spelet sker på ett enormt fält med krävande terräng där du måste vara förbered på att röra dig på långa sträckor. När du har placerat i ett team så kommer du få uppleva en militär struktur med officerare och befälhavare. Du behöver inte vara orolig över att du inte ska få hamna i samma pluton som dina vänner. Så länge du och dina vänner registrerar dig med samma team-tag kommer ni hamna i samma pluton.

Berget 13 kommer ägde rum ett år efter den våldsamma konflikten mellan Lerando och Guyana kring staden Krasnovo i landet Fadjikestan. I år var det en militärkupp som var temat som var finansierad av en en hittills okänd terroristorganisation. Militärkuppen försatt landet i kaos. GTC fick som uppdrag att befria människorna från sina förtryckare samt att rädda alla internationella journalister som hölls som gisslan.

Missa inte nästa års Berget. Det är enormt häftigt och coolt!

 

Här kan ni se en video på hur det kan vara på Berget: