En het nyhet för alla Airsoft – spelare!

airsoft.1

Även om sporten kanske inte verkar så stor i Sverige så finns det en hel del nyheter gällande gear inom airsoft. Tidigare så har vi skrivit om var du får spela och hur du ska gå till väga om det är på en mer allmän plats. Det du kan köpa går absolut att använda hela tiden oavsett miljö eller plats du vistas på. Just nu så har hemsidan striker airsoft en riktigt ball nyhet som är i form av ett gevär.

Namnet är närmare bestämt Well APS Type L96, Upgrade Version, Black. Detta är en riktigt populär snipermodell som Well leverar med glädje. Den är helt komplett med ett 3 till 9 X 40 kikarsikte och det följer med en bipod i metal. Dessutom så laddar man på det som ett riktigt gevär vilket gör upplevelsen extra skarp. Till skillnad från tidigare gevär så är dena uppgraderad ytterligare med pistong i aluminium, spring guiden är i stål, m169 fjöder och triggerhhuset är i metall. Summa summarum så är detta det ultimata sniper – materialet du kan använda idag när du väl spelar.

Vikten ligger på 3520 gram, längden är på 1140 meter, magasinet har plats för 3 stycken gånger 25 kulor, den har en hastighet på 160 m/s och när du beställer denna produkt kommer den med sikte och bi – pod. Om du vill så kan du köpa till en luftbroms som du sätter fast längst fram i cylindern, det finns en liten skruv i nozzeln. Detta behöver du byta ut för att kunna uppnå maximal hastighet.

Denna produkt finner du hos bland annat striker airsoft för priset 2595 kr. Vi tror att denna typ av produkt kommer göra själva spelet i sig mycket roligare, om du är en person som föredrar att smyga på dina motståndare och se till att få riktigt snygga kills.