Förberedande tankar gällande Airsoft

Airsoft är en hobby som absolut tar upp mycket tid och pengar för den som verkligen känner sig dedikerad till det. Vi lägger gärna ner så mycket tid som möjligt på att spela och komma iväg på olika event gällande airsoft och utrustning till själva spelet. Dock är vi väl medvetna om hur mycket tid och pengar det tar att ha denna typ av hobby, men vi känner samtidigt att det är värt det, framför allt för att man gör något som man tycker är riktigt kul och dessutom får man möjligheten att resa runt och träffa nytt folk som också har en passion för samma sak. Vi anser att det är ytterst viktigt, minst lika viktigt som det är att ha rätt gear på sig under ett game.

airsoft.blogg.1

Däremot ska man ha i åtanke att det är väldigt krävande hobby då man får resa runt en del och köpa på sig nya saker som krävs för att spela helt enkelt. Det är inga konstiga regler men nödvändiga och det blir samtidigt tidskrävande och för vissa kan det till och med bli känsligt för plånboken. Det är inga billiga prylar vi snackar om utan det är hela dräkter, hjälmar och andra tillbehör och de viktigaste är ju självklart gunsen. Summa summarum så är det en hel del att lägga ner pengar på och vi vet att många av ger gör det med samma typ av glädje som vi. Skulle det dock vara så att man inte har ekonomin eller tid finns det massor av annat du kan göra istället som exempelvis träna upp din kondition för det är ju en hel del springande att genomföra under själva gemet. Eller är det så att du har skadat dig så kan du försöka unna dig på annat sätt. När jag var sängliggande så lyckades jag få lite extra pengar i plånboken via ett internet casino vilket resulterade i att jag kunde lägga undan pengar till kommande gear och airsoft event. Därefter är det bara att börja lägga ner tid på att hålla siog i form inför kommande event.

Det är många av dessa event som är riktigt roliga och det är alltid synd om man missar något, så av den anledning rekommenderar vi att ni ska hålla er uppdaterade gällande kommande event som inkluderar oss som älskar airsoft och att samtidigt se till att ta det lugnt så ni inte skadar er innan eventet sätter igång. Det är ju alltid trist att tagga till som satan inför ett event och som sedan inte blir av bara för att man är klantig, eller hur? Håll koll på fötterna mannar!