Taktisk utrustnig

Vi tänkte fortsätta presentera skydd och utrustning och har nu plockat ihop en lista på lite mer taktiskt och nödvändigt gear.

Quick release holster:

airsoft.varberg.1

Ett snabbkopplande hölster gjort av svart high-tech polymer. Det har också integrerats gummikuddar som minimerar onödig förflyttning av hölstret. Som andra hölster roterar detta 360 grader i fast position. På insidan är det upphöjda stand-off ytor vilket skapar ett luftrum runt vapnet och tillåter det bli enkelt att ta bort smuts och fukt. Det är enkel lagring på denna också. Tryck på skapen och dra pistolen rakt upp. Detta kan man kalla ergonomisk perfektion.

Steel Face Mask Tan:

airsoftvarberg2

Att bära mask under airsoftspel är högst nödvändigt. Denna kommer ge dig maximalt skydd för näsa, mun och öron och den är tillverkad i metall med tyginslag.

CQC Carbon-Fiber Holster Glock 17/18 & M&P Right:

airsoft.varberg.3

Detta holster i kolfiber är skuret på ett unikt sätt så det ska gå fortare att dra pistolen. SERPA Auto locken som vi kan se på holstret underlättar så man kan genomföra en korrekt rörelse och att den sitter på en perfekt nivå för att kunna dölja den. När man för tillbaka pistolen i hölstret kan man känna och höra ett skönt klickljud som visar på att pistolen är säker och sitter fast.

Element Scott GSR Facepiece:

airsoft.varberg.4

GSR skyddsmask från Element är tillverkad av en hårdare gummiblandning på utsidan och en mjukare och mer följsam blandning på insidan. Detta gör att masken smidigt följer ditt ansikte när du har den på dig. Det finns också justerbara remmar för att du ska kunna ställa in en storlek som passar dig. Skyddsnätet är tillverkat av metall av den anledningen att ge maximalt skydd. Vill du inte spela med nätet så kommer det med en polylins. Två stycken “dummy” filter ingår också med masken. I det ena filtrer finns en fläkt som ska förse med ventilation. Det krävs 2 st AAA batterier för att driva den. Annars låter man filterskyddet sitta kvar när man inte använder fläkten.