Tips på skydd

För de spelare som förväntar sig de bästa skydd när de spelar har vi plockat fram en liten lista på hjälmar, handskar och skydd.

Hjälm:

MChjlm

Fast Helmet Standard, MC/A-Tacs, hjälmen är utformad för yrkesverksamma som vill ha den allra bästa utrustningen. Den är enkel att ställa in och justerbar i storlek, taktiska sidrails som passar alla typer av tillbehör samt vadderad. Pris runt 900 kronor.

 

IBH Module Set

hjalm2

IBH hjälm med bra tyngd och konstruktion och  alla extra tillbehör som behövs. Metal fram med lanyard band. Inverterade rail mont på bägge sidor, kardborre fram, uppe, bak och på sidorna. Vadderad. Pris runt 600 kronor.

 

Handske:

handske

Mechanix The original Woodland i två-vägs stretch för bästa komfort. Materialet i handlfaltan till fingertopparna är gjord i syntetläder och att förlänga livslängden och för att få bättre grepp. Funkar även på touchskärmar. Pris runt 350 kronor.

 

Ansiktsskydd:

mask

Stalker V3 type mask ett ansiktsskydd med metallgallrena som skyddar nedre ansiktet sam öron. Pris runt 180 kronor.

 

mask2

Wiley X ansiktsmask ger dig optimalt skydd och täcker både öron och hals med ventilation vid munnen. Hål vid öronzonen för att inte påverka om du bär kommunikationssystem. Justerbar kardborrestängning. Pris runt 230 kronor.