Klä dig som ett Air Soft-pro

AirSoft väst

På AirSoft Varberg älskar vi det klassiska armemönstret på utstryseln. Säkert och snyggt!

Air Soft är en rolig och stundtals nervkittlande hobby som kan spelas av alla oavsett tidigare erfarenheter. Men för att kunna uppskatta aktiviteten fullt ut är det viktigt att ha rätt kläder och rätt utrustning. Utan en ordentlig skyddsutrustning är det stor risk att man drar på sig ordentliga skador. På AirSoft Varberg jobbar vi efter våra ledord: kunskap, gemenskap, engagemang och säkerhet. Det innebär bland annat att du inte ens får träda in på Air Soft-arenan utan att ha uppfyllt säkerhetskravet. Att köpa kläder och produkter anpassade för den här sporten är dock ingen billig affär. Faktum är att Air Soft är en rätt dyr hobby och dessutom finns det en djungel av sortiment där ute som försvårar processen. För att göra det hela lite enklare har vi listat den absolut nödvändigaste skyddsutrustningen som krävs för att få spela på Air Soft Varberg. Samtliga produkter går att hyra här och brukar vara det alternativ som flest av våra besökare väljer.

Skyddsutrustning Air Soft

Dummy
Handskar
Hjälmar
Knä/Armbågeskydd
Västar
Ögon/Ansiktskydd

Annan utrustning som kan vara bra att ha är bälten, hölster, lampa, vattenbehållare, ryggsäck, paracord och IPSC.

För er som ändå fördrar att äga er utrustning istället för att hyra, finns det idag olika sätt att införskaffa sig denna. Bland annat kan man använda sig av google och finna olika online siter som säljer utrustningar. Vi rekommenderar www.strikerairsoft.se – där vi flera gånger köpt vår egen utrustning och som bjuder in till säkra betalningar och seriösa produkter. För er som anser att man inte behöver införskaffa sig en helt ny utrustning utan känner att man gärna sparar in lite pengar på att köpa begagnat så finns ju även Sveriges största second-hand site Blocket,se till hands.

Vill du veta ännu mer är du välkommen att kontakta vår personal. De har alla fått utbildning och vet vad som gäller för att din AirSoft-upplevelse ska bli lika rolig som säker.